Seks melayu online 2014 Live random webcam masturbation sites

Sebelum tu kita kena tahu dulu, apa yang dikira sebagai "porn" kat Malaysia?

Nampaknya undang-undang kita takde pengertian khas bagi pornografi, tapi kita ada pengertian bagi "obscene objects" atau "bahan lucah".

Tapi kesalahan ni bukan setakat ada dalam Kod Komunikasi ni je, tapi adalah sebuah jenayah serius di bawah Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017.

Pornografi kanak-kanak memang salah di sisi undang-undang dan kalau didapati bersalah boleh dikenakan hukuman denda, penjara, dan rotan.

Satu lagi perkara yang boleh dibuat oleh kerajaan adalah menyekat laman web.

Sejak sekitar tahun 2000, SKMM telah menyekat macam-macam jenis laman web, bukan setakat laman pornografi je, tapi juga laman web yang berbaur ‘hasutan’, laman perjudian, dan laman cetak rompak.

Seksyen 292 Kanun Keseksaan ada menyebut "obscene objects" yang melingkupi pelbagai jenis bahan termasuklah buku, DVD, dan video klip.

apa-apa filem atau bahan publisiti filem yang lucah atau yang selainnya bertentangan dengan kesopanan awam.This article is for general informational purposes only and is not meant to be used or construed as legal advice in any manner whatsoever.All articles have been scrutinized by a practicing lawyer to ensure accuracy.Tapi bagaimana kalau korang tonton p Ron yang “biasa” saja?Dalam artikel ni, kami cuma akan membincangkan perlakuan MENONTON porn secara online.

Leave a Reply